Recensies

Wil je een recensie achterlaten? Dat kan hier. 

Aantal recensies: 10
Gemiddelde score: 9,7

Gerhard
Waardering: 10

Moi Gea en Joost.
Het was weer een geweldige mooie week bij jullie in het huisje, zoals gewoonlijk was het weer " dik veur mekaar allemaol " ' tip ; maak eens ,"een boottochtje "met Joost , zo mooi - zo mooi , dat vergeet je nooit meer.
Geja en Joost. nogmaals atstikke bedankt .
Wie weet (OOIT) Geja
HARTELIJKE GROETEN uit Emmen.

Manuela en Peter
Waardering: 10

Wij komen al jaren bij Gea en Joost en verblijven altijd in het huisje, echt super.
Altijd heel mooi schoon en gezellig aangekleed. Als we aankomen staat de koffie al klaar en ook een flesje wijn ontbreekt nooit.
Super veel privacy en zo heerlijk de rust en het water.
Wij komen echt zo lang het kan ieder jaar minimaal 1 x per jaar hier.

Irene en Raymond
Waardering: 10

Beste Joost en Geja.
Wij hebben een geweldige tijd gehad in jullie appartement met prive terras aan het water. Het appartement was zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Het wisselende ontbijt was perfect om de dag goed te beginnen. Complimenten hiervoor. Het huren van jullie fietsen was een uitkomst. We hebben heerlijk op de fiets genoten van de omgeving en jullie adviezen over waar we eens moesten kijken hebben we opgevolgd en alles was zo mooi en prachtig. Het zou fijn zijn als we in de toekomst nog eens gebruik kunnen maken van jullie appartement. Wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor alle goede zorgen!!

Margrit en Wolfgang
Waardering: 10

Dank aan jullie, Geja en Joost, voor onze fijne tijd in jullie appartement. De inrichting is smaakvol met verse bloemen en we misten niets om ons thuis te voelen. We hebben van het uitstekende ontbijt genoten. De bootstocht met Joost kunnen wij hartelijk aanraden.

Wolfgang en Margrit uit Duitsland/Sauerland

Huub en Meta Grispen
Waardering: 10

Alles was prima verzorgd. Fijne bedden, meer dan complete inventaris en gezellige kerstdecoraties. Elke morgen een heerlijk en afwisselend ontbijt.
Kortom........... een heerlijke vakantie bij jullie gehad. We komen zeker terug !

Karin Arink en Dinand de Graaf
Waardering: 9

Een bijzonder hartelijke ontvangst. Appartement wat werkelijk van alle denkbare gemakken is voorzien en uitzonderlijk schoon is. Een uitstekende kwaliteit bedden en een zéér uitgebreid ontbijt, waarbij rekening gehouden werd met dieetwensen. De service van het beheerdersechtpaar Geja en Joost was werkelijk fantastisch! De B&B ligt in een schitterend gebied, waar in alle jaargetijden diverse activiteiten kunnen plaatsvinden. Hartelijk dank voor een heerlijk weekend in de; "Kop van Overijssel".

Grietje en Gerhard uut Emmen
Waardering: 10

Moi Geja, Joost en Turbo,

Wij weten eigenlijk niet goed hoe wij de afgelopen week die wij in jullie vakantiehuisje doorbrachten moeten benoemen. Onze vroegere schoolmeester gaf nooit een 10. Eigenlijk zouden wij dat nu wel moeten doen, dus bij deze dan ook een dikke 10. Ook de verbouwing verdient een vette plus. Heel mooi allemaal. Wij hebben het dan ook zeer naar onze zin gehad.
Geja en Joost, wij wensen jullie vanuit Emmen veel geluk en alle goeds toe.
Tot volgend jaar!

Dennis de Jong
Waardering: 9

Peter, Anita en Thomas Klumpenaar
Waardering: 10

Afgelopen week hebben wij een topweek gehad in het luxe appartement! Wat een gastvrijheid en service, wat een compleet en gezellig ingericht huis en een heerlijke visplek aan het water! (onze 9-jarige zoon Thomas ving 69 vissen waaronder een snoek die hij helaas niet op de kant kreeg)
Heerlijk gefietst en genoten van de prachtige omgeving.
Wat ons betreft: een aanrader!

Piet van Heerebeek
Waardering: 9

We hebben vakantie in het zomerhuisje gehad. Want dat was het vakantie vieren.
Bij aankomst hartelijk door Joost ontvangen.
Geja had de koffie klaarstaan, alleen knopje moest nog worden om gezet.
Het huisje is klein maar ook groots want alles wat je verblijf kan veraangenamen is nl aanwezig.
Geweldig om op je terras zittend de zon te zien ondergaan achter de boerderijen.
Voor de vissers onder ons, je moet bijna de vis aan de kant duwen om je dobber.
Klasse!